• Lorem ipsum

Nieuwe kleurenwaaiers live!

9 Feb 2019
door Mees Egberts

Hoe werkt onze kleurenwaaier?

Onze kleurenwaaier helpt u met het uitzoeken van al die kleuren! U kunt kiezen uit de meest bestelde kleuren en de meest bekeken kleuren waaiers. Als hier niks voor u tussen zit kunt u links onder uit al onze waaiers kiezen! U selecteert de kleur door er op te drukken. Nu vult de kleur zich zelf in en kunt u uw verf op kleur bestellen!

 

Waar vind ik de kleurenwaaier?

De kleurenwaaier kunt u vinden bij alle verven die op kleur te maken zijn. Als u op een producten pagina bent kunt u als eerste de inhoud van het blik kiezen. Hierbij is ook de optie "standaard wit" en "op kleur". Als u standaard wit kiest krijgt u een blik waar 100% witte verf in zit. Dit houd in dat er geen kleur pigmenten aan zijn toegevoegd. Als u op kleur heeft gekozen komt er bij het volgende veld een kleuren waaier tevoorschijn. Zodra u hier op klikt komt ons kleuren keuze menu tevoorschijn.

 

De kleuren

U heeft keuze uit ruim 141 kleurenwaaiers met een totaal van 36.582 kleuren, maar Let op! De kleuren op het scherm zijn slechts een indicatie en kunnen afwijken van echte product.

 

 

Reacties
Walter Mollers
12 Nov 2021
hebben jullie ook deze kleur RAL 085 80 85<br />
hierbij ook een link ervan https://www.ralkleuren.com/ral-design/ral-085-80-85<br />
<br />
gr Walter Mollers
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »