Nieuwe kleurenwaaiers live!

Nieuwe kleurenwaaiers live!

1 reactie minuten lezen


De ideale kleur zoeken is een hele opgave! Gelukkig kunnen wij het u nu een stuk makkelijker maken met de nieuwe ingebouwde kleurenwaaiers!

Hoe werkt onze kleurenwaaier?

Onze kleurenwaaier helpt u met het uitzoeken van al die kleuren! U kunt kiezen uit de meest bestelde kleuren en de meest bekeken kleuren waaiers. Als hier niks voor u tussen zit kunt u links onder uit al onze waaiers kiezen! U selecteert de kleur door er op te drukken. Nu vult de kleur zich zelf in en kunt u uw verf op kleur bestellen!

 

Waar vind ik de kleurenwaaier?

De kleurenwaaier kunt u vinden bij alle verven die op kleur te maken zijn. Als u op een producten pagina bent kunt u als eerste de inhoud van het blik kiezen. Hierbij is ook de optie "standaard wit" en "op kleur". Als u standaard wit kiest krijgt u een blik waar 100% witte verf in zit. Dit houd in dat er geen kleur pigmenten aan zijn toegevoegd. Als u op kleur heeft gekozen komt er bij het volgende veld een kleuren waaier tevoorschijn. Zodra u hier op klikt komt ons kleuren keuze menu tevoorschijn.

 

De kleuren

U heeft keuze uit ruim 141 kleurenwaaiers met een totaal van 36.582 kleuren, maar Let op! De kleuren op het scherm zijn slechts een indicatie en kunnen afwijken van echte product.

 

 

Walter Mollers Geplaatst op 11/12/2021

hebben jullie ook deze kleur RAL 085 80 85
hierbij ook een link ervan https://www.ralkleuren.com/ral-design/ral-085-80-85

gr Walter Mollers

Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Vergelijk producten0