• Lorem ipsum

Kitten

Soudal Soudal Acryrub
Soudal Acryrub
Hoogwaardige acrylaatkit voor het opvullen en waterdicht maken van voegen en scheuren, vóór het schilderen. Hecht prima op poreuze ondergronden. Hogere viscositeit dan Soudafill, waardoor deze voegkit ideaal met het kitpistool afgewerkt wordt.
€3,80
Soudal Soudal Acryrub CF2
Soudal Acryrub CF2
Acryrub CF2 is een plastoelastische één-component acrylaatkit op basis van dispersie, die snel overschilderbaar is en door zijn unieke samenstelling het craqueleren, zelfs van hooggevulde en dekkende verven , tot een minimum beperkt.
€5,50
Soudal Fix ALL Crystal
Soudal Fix ALL Crystal
Kristalheldere lijm- en voegkit op basis van SMX® Polymer Technology. Voor onzichtbare krachtverlijmingen van alle materialen op alle oppervlakken. Ook geschikt voor alle binnen-, buiten en sanitair voegwerk. Ook op vochtige en niet- poreuze ondergronden.
€12,95
Soudal Fix ALL Flexi
Soudal Fix ALL Flexi
Universele, hardelastische lijm- en voegkit op basis van SMX® Polymer Technology. Geschikt voor krachtige, elastische verlijmingen van alle materialen op alle ondergronden. Eveneens uiterst geschikt voor alle sanitaire, binnen- en buitenvoegwerk.
€12,95
Soudal Fix ALL High Tack
Soudal Fix ALL High Tack
Ultrasterke elastische verlijmingskit met zeer hoge initiële kleefkracht op basis van SMX® Polymer Technology. Voor uiterst sterke verlijmingen op alle materialen. Ook op vochtige, niet poreuze ondergronden.
€12,95
Soudal Fix ALL X-Treme Power Express
Soudal Fix ALL X-Treme Power Express
Fix ALL® X-treme Power Express is geschikt voor het verlijmen van extreme lasten zonder ondersteuning. Fix ALL® X-treme Power Express draagt tot 400 kg/m² als beginsterkte en is handvast na slechts 30 minuten. Na volledige doorharding nog sterker.
€16,95
Soudal Silirub 2S
Soudal Silirub 2S
Neutrale sanitaire siliconenvoegkit zonder geur. Behandeld tegen het zwart worden van sanitaire voegen. Universeel toepasbaar en uiterst geschikt voor voegwerk in vochtige ruimten (bad, douche en keuken) waar langdurig contact met water is.
€9,95
Soudal Soudal Soudaseal Glass & Paint
Soudal Soudaseal Glass & Paint
een hoogwaardige, neutrale, elastische één-component beglazingskit op basis van SMX-Polymeer. Speciaal ontwikkeld om overschilderd te worden met watergedragen en gesolventeerde verven. Met KOMO-keurmerk.
€7,50
ZERO Fugenacryl 130
ZERO Fugenacryl 130
Aansluitvoegen in de bouwbranche, vooral voor poreuze ondergronden.
Voegen en scheuren in metselwerk, beton en pleister.
€3,80