• Lorem ipsum

Zero Clean mat

23 Nov 2018
door Donald Ubink

Wat is Zero clean mat?

Zero clean mat is een goed reinigbare buiten en binnen muurverf met hoge dekkracht, deze oplosmiddelvrije muurverf heeft door zijn fijne en speciale samenstelling een zeer hoog rendement en is waterdamp doorlatend, geeft een mooi egaal mat eindresultaat.

 

Waarom Zero (clean mat)?

Ten eerste is Zero relatief goedkoop tegenover Nederlandse muur verven, dit komt omdat in Duitsland vaker muurverf buiten wordt gebruikt. Hierdoor is de vraag naar schrobvaste muur verven groter en kan het voor een lagere prijs worden verkocht. Verder is de de verf goed reinigbaar en dekt ook nog heel goed. Verder kan de clean mat voor binnen en buiten worden gebruikt. Reden genoeg dus om voor de Zero clean mat te kiezen!

 

Wat maakt de Zero clean mat zo speciaal?

Zero clean mat is een oplosmiddelvrije muurverf die door zijn fijne en speciale samenstelling een zeer hoog rendement kent, is uitstekend dekkend en geeft een mooi egaal mat eindresultaat. Perfect inzetbaar waar een goed reinigbare muurverf met een matte egale uitstraling gewenst is zoal trappenhuizen, kantoren, keukens e.d..
Zowel voor binnen als buiten inzetbaar.

Plus punten:

► Goed reinigbaar
► Hoogste dekkracht
► Voor Binnen en buiten

 

Zelfs met al deze plus punten garanderen wij u een lage prijs!

 

Zie Zero clean mat

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »