• Lorem ipsum

Lacq

Een assortiment met authentieke houtbeschermingsproducten, die op ambachtelijke wijze worden vervaardigd.
Lacq Lacq Fluxaf Schimmel Vlekverwijderaar
Lacq Fluxaf Schimmel Vlekverwijderaar
Schimmelvlek verwijderaar in een handige spuitflacon waardoor het direct te gebruiken is op het te reinigen oppervlak.
€9,95
Lacq Lacq Fluxaf Graffi Clean
Lacq Fluxaf Graffi Clean
Fluxaf Graffi-Clean is een absoluut veilige, dunne, pH-neutrale en waterafwasbare Graffiti-verwijderaar op waterbasis.
€14,05
Lacq Lacq Fluxaf Pro-Clean
Lacq Fluxaf Pro-Clean
Fluxaf Pro-Clean is een zeer krachtige, geconcentreerde, alkalische reiniger en ontvetter op basis van diverse oplosmiddelen, oppervlakte actieve stoffen.
€8,95
Lacq Fluxaf pro afbijtmiddel
Fluxaf pro afbijtmiddel
Fluxaf Pro

De snelle en krachtige oplossing voor het verwijderen van de meeste soorten verf en sierpleister van bijna alle oppervlakten. Fluxaf Pro gebruikt u alleen buiten.
€12,25
Lacq FLUXAF AFBIJTMIDDEL SUPER
FLUXAF AFBIJTMIDDEL SUPER
Fluxaf Super afbijt verwijdert bijna alle soorten verf en sierplijster van bijna alle oppervlakten. Fluxaf Super bevat geen zuren, logen of brandbare oplosmiddelen en is daarom geschikt voor zowel binnen als buiten.
€11,35
Lacq Fluxaf Green afbijt
Fluxaf Green afbijt
Fluxaf Green

Fluxaf Green afbijt verwijdert bijna alle soorten verf en sierplijster van bijna alle oppervlakten. Fluxaf Green bevat geen zuren, logen of brandbare oplosmiddelen en is daarom geschikt voor zowel binnen als buiten.
€12,25
-9%
Lacq HARPUIS
HARPUIS
Harpuis is een door de eeuwen heen beproefd middel om hout werkelijk lang goed te houden.

Onze harpuis wordt vervaardigd volgens een oud procédé van zuiver natuurlijke grondstoffen, zoals het destijds gemaakt werd in de havens rond de Zuiderzee.
€163,77€149,00
Lacq DECOWAX 12 kleuren
DECOWAX 12 kleuren
Lacq Decowax is een was waarmee houten oppervlaktes onderhouden kunnen worden. Decowax wordt op ambachtelijke wijze gemaakt op basis van een 60 jaar oude, bewezen receptuur.

Het samenspel van zuivere terpentijn, natuurlijke bijen- en carnaubawas ...
€14,95
-17%
Lacq VLOEROLIE X-10
VLOEROLIE X-10
Vloerolie X10 is een 1K polyurethaan, blanke, transparante sealer op basis van gemodificeerde, plantaardige olie, die bij meer dan twee à drie lagen glanzend zal opdrogen. Vloerolie X10 staat al meer dan 40 jaar bekend om zijn hoge kwaliteit.

Vlo...
€28,77€23,75
-20%
Lacq STOCKHOLMER TEER
STOCKHOLMER TEER
Lacq Stockholmer Teer is een traditionele houtteer gemaakt van natuurlijke grondstoffen. Het wordt gemaakt door droge destillatie (pyrolyse) van onder andere dennenhout.
Dit geeft Stockholmer teer de bruin/zwarte kleur en karakteristieke geur. In Sc...
€31,66€25,32
-20%
Lacq NATULEUM
NATULEUM
Lacq Natuleum is een ambachtelijk gestookt product dat bestaat uit natuurlijke wassen, harsen en oliën voor een sublieme bescherming van uw buitenhout.

Lacq Natuleum blijft lange tijd flexibel, penetreert zeer goed in de meeste houtsoorten en hee...
€27,98€22,38
-12%
Lacq HARDHOUTOLIE
HARDHOUTOLIE
Lacq Hardhoutolie is gemaakt volgens authentiek recept gebaseerd op diverse plantaardige oliën voor het jaarlijks beschermen en onderhouden van onder andere uw houten tuinmeubelen, vlonders of teakhouten dek.

Lacq hardhoutolie heeft een zeer hoog...
€16,95€14,95
-6%
Lacq TURBOGEL
TURBOGEL
Lacq Turbogel is een krachtige hout-ontgrijzer/cleaner in gel vorm voor het reinigen van vergrijsd en verweerd buitenhout.

De gelformule zorgt er voor dat Lacq Turbogel eenvoudig aangebracht kan worden op zowel horizontale als verticale oppervlak...
€15,96€14,95
-7%
Lacq Jachtlak
Jachtlak
Lacq Gestookte Jachtlak is een op ambachtelijke wijze gestookte jachtlak die uitblinkt door een zeer bolle glans, optimale vloeiing en zeer hoge weer- en waterbestendigheid. Gestookte Jachtlak is hoog elastisch waardoor deze niet snel scheurt.
€19,90€18,50
-21%
Lacq Energol
Energol
Lacq Energol Naturel

Energol van Lacq is een authentiek beschermingsmiddel voor al uw houten ondergronden. Lacq Energol is flexibel, scheurt niet, voedt het hout van binnenuit en op ambachtelijke wijze bereid met houtolie en lijnolie voor een duur...
€28,95€22,95